Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Happy new year 2016 goodbye 2015!

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog pink ini! Terima kasihlah sebab korang semua support blog ni! Tak tau pula ada banyak pengunjung sebenarnya! Sudah masuk tahun baru iaitu tarikh 1 Januari 2016! Tanamlah azam baru tu pada diri!

    Pada kesemua calon yang bakal menghadapi UPSR, PT3 dan SPM, saya ingin memberikan nasihat agar belajar dengan bersungguh-sungguh kerana sekarang ni nak dapat kerja yang bagus-bagus memang susah! Ingatlah masa depan sendiri dan kasihankan ibu, bapa yang telah bekerja-keras demi kita semua! OK! Itu sahaja, HAPPY NEW YEAR! Wear hijab, love Allah SWT and Rasulullah SAW! Act like a lady think like a boss! Assalamualaikum!