Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Feel not well

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog ini . Lepas habis sakit anemia, rasa macam nak demam pula! Hai, macam-macam! Sebab tu banyak hari tak buka blog! Balik sekolah kebanyakkannya saya nak rehat, malam pula buat homework, habis tu, bila masa nak buka blog???

   Saya juga sekarang ni pun terpaksa buka blog untuk pengunjung-pengunjung setia blog ini! Terima kasih ya kerana selalu menyokong saya dan jadikan graf saya naik!!! Kalau korang semua nak tahu, graf minggu lepas amat merosot disebabkan oleh saya yang jarang-jarang buka blog dan tidak tahu bagaimana mahu jadikan blog ini ceria dan gembira sentiasa!

   Jadi, saya nak memohon maaf bagi wakil diri saya sendiri! Hehehe! Memang saya rasa kurang selesa . Makan pun tak seberapa lalu . So, dengan ini saya nak berikan peringatan kepada korang semua agar jagalah kesihatan anda semua . Janganlah jadi macam saya . Saya pun nak bagitahu satu pesanan ringkas yang boleh dipakai sampai bila-bila .

   Janganlah nak minum air yang berwarna atau air gas kerana ia boleh merosakkan buah pinggang kita . Kalau buah pinggang kita rosak, tahu tak apa yang jadi? Tahu tak? Tahu tak? Apa yang terjadi adalah kita selalu kena pergi hospital dan cucinya dua hari sekali . Abah saya pernah berkata yang ia amat sakit! Sakit yang teramat sangat! Hidup pun belum tentu lama . Setahun, dua tahun macam tu ja!

   Gula pun sama bahaya . Gula yang sedang kita guna bewarna putih ni bukanlah yang original, yang original bewarna perang dan hanya dijual di kedai yang mahal-mahal . Jangan cari kat SHOPPING COMPLEX pula . Kat sana memang tak ada bahan masakkan! Hehehe!

   Susu pekat pun sama bahaya! Banyak negara yang telah kurang menggunakan susu pekat ini kerana ia merupakan pembunuh utama! Nak tahu lebih lanjut search googlelah!

   Dengar berita juga, ada seorang budak perempuan berumur tujuh tahun maut akibat terjatuh di dalam lubang najis . Kesian kan dia! Saya baca berita tu kat Utusan online pun macam nak menangis kerana saya gunakan perasaan empati! Sedih sangat! Tak apa;ah doa-doa sama ya kat dia semoga roh dia dicucuri rahmat! Memang pun sebab dia kecil lagi! Al-fatihah sahajalah!

 Itu sahajalah, ingat pesanan saya dan Al-fatihah kepada budak itu! Sedih sikit hari ini! Dengar berita yang menyedihkan dan diri yang tak seberapa sihat! Membuatkan saya mahu menangis! itu sahaja! Bye dan assalamualaikum!

 I am so sad!!!