Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

My young brother likes it

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog ini . Ini dia, ceng, ceng, ceng! Sayanak tunjukkan skill bola kegemaran adik lelaki saya yang baby! Paling cute! Bernama Muhammad Haizal Aidil b. Noorhazerin! Diamemang suka dan bila kitorang buka ja video ni, dia nanti rengih sampai ke telinga dan tengok ja!

   So, saja ja nak tunjuk!Sharing is caring! So, apa tunggu lagi, klik tau! Jangan tak KLIK! Harap korang semua rasa tehibur dengan video di bawah1 Kalau tak enjoy, boleh berikan apa-apa cadangan video yang lebih menarik! Just that! Pesanan terkahir, KLIK DI SINI! Assalamualaikum!!!