Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Seharian tiada, tak tau nak buat apa! (Bila si novelistar merepek!) :)

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung Blog pink novelistar! Hai korang semua! Sihat tak? Kalau tak sihat pergilah jumpa doktor dan makan ubat! Hehehe, apalah yang saya sedang merepek dekat sini?

   Nampak tak tajuk yang ada kat atas tu? Kalau tak nampak maknanya korang kena buat specs takut mata jadi lebih teruk, tapi setakat ni saya rasa korang semua nampak kot sebab kan tajuk tu besar, warna pink lagi! Warna pink kan warna mesra, so, harap korang semua tak sakit mata bila baca blog ini!

   Sekolah pun sudah dekat, hilang habislah lemak kita! Budak-budak asrama pun akan balik ke sana! Pasti rasa macam nak meleleh air mata sebab kena balik! Isk, isk, isk! Tapi tak apa, korang semua bukan duduk sana selamanya pun, nak balik rumah juga! Tapi yang bosannya, kena hadap muka kawan-kawan setiap hari!

   Oklah, jomlah kita cerita fasal tajuk yang saya taip kat atas tu! SEHARIAN TIADA, TAK TAU NAK BUAT APA! Ish, pasti ada yang merungut! Apalah yang Izzati dok merepek dengan tajuk kat atas tu! Apa yang tak ada! Televisyen kah, laptopkah? No, no and no! Yang tak ada tu adalah internet! Kenapa saya kata internet tak ada?

    Ok, bukan sebab kena potong atau apa, entahlah ada apa tadi yang tak betul dengan internet tu! Dengar cerita ada masalah! Malaslah nak cerita! Saya nak cerita tentang betapa bosannya tadi semasa tak buka blog! Rasa risau kalau ada masalah dengan wifi tu dan tak ada parti esok! Ok juga! Tak payah dengar korang gaduh-gaduh! Hahaha! Melawak jalah, jangan terasa!

   So, apa lagi kita nak cerita! Nak mengumpat orang!? Tak payah, nanti dosa bertambah! Apa lagi kita boleh bincang dengan tajuk tu? Just tu jalah kan? Hehehe! Macam apa jalah kan! Hidup saya ni memang, kalau rasa tension atau stress, memang suka merepek dan jadi macam tak betul! Jangan takut pula ya! Saya masih normal dan waras!

   Jadi, itu jalah yang saya nak cerita untuk entri kali ini, sebelum kita bersurau, (eh, silap! BERSURAI) Saya akan hadiahkan muka seorang yang paling saya sayang! Ini dia, adik saya! Muhammad Haizal Aidil b. Noorhazerin! Just that, kita jumpa malam ni untuk novel! Kalau tak ada tu tau-tau jalah! Berdengkur! Lagi pun saya baru balik dari tesco! Oklah, assalamualaikum dan jumpa lagi! Take care! Act like a lady, think like a boss! Bye!

 Saya comel kan? Macam Ronaldinho dan Ronaldo tak? Ish, ada budak baju oren kat belakang dok menyibuklah! Pedulikan! Hehehe! Kidding!