Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

PLEASE BE HAPPY

                                                                         

   Hai dan apa khabar? Tujuan saya tulis entri ni just nak buangkan rasa bosan ja! Memang rasa bosan sangat! So, saja ja nak luangkan masa dengan korang semua!

   Harap sangat agar novelistar's tips tu membuatkan korang semua berpuas hati dan menghargai usaha saya yang penat-penat menaip dekat depan laptop ni! Memang boleh jadi stress dan tension kalau hari-hari asyik menhadap laptop ni ja!

   Apa yang saya cakap dekat atas tu tadi janganlah pula korang semua berkecil hati! Bukannya stress layan korang! Jangan salah faham dan terasa! Saya tak nak ya korang taip dekat shoutbox sebelah tu yang korang semua terasalah, sedihlah! Tak nak ya! Nanti rasa bersalah pula!

   Kalau korang semua boring tak apa, kejap! lepas tulis ja entry ni, saya akan terus ke BLOG PINK IZZATI SARAFINA HANIS dan letakkan quote pada korang! Taklah bosan sangat untuk tunggu jam 4.00 petang esok!

   So, apalah yang saya masih nak taip kat depan ni ya? Rasanya tujalah! So, habislah celoteh saya! Assalamualaikum dan jumpa lagi!