Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Pilihan novel

                                                               

   Hai dan apa khabar kepada kesemua pengunjung blog ini! So, rasa lega sikit sebab novel Selfiestar vs novelistar dah habis. Memang rasa lega sebab novel saya yang itu terlalu banyak. And then, sekarang ada jugalah yang tanya mana novel baru? Saya tak tahulah macam mana tapi macam biasa, undian!

   So, harap korang semua undi yang mana satu cerita novel yang korang berminat! So, harap semua tahu dengan pilihan masing-masing!

   Tapi, sebelum tu, novel yang telah habis adalah novel-novel berikut:

TETAP DALAM JIWA
SELFIESTAR VS NOVELISTAR

   So, korang dah tak boleh minta untuk yang season 2! Yang itu terserah kepada penulis novel itu sahaja sama ada nak buat season 2 atau tidak! Tengoklah keadaan!

   So, harap pandai buat pilihan.

CINTA YANG ENTAH APA-APA
   Mengisahkan tentang seorang gadis yang bernama Afrina dan seorang lelaki yang bernama Zafrul! Mereka berdua memang dari kecil hinggalah ke besar pasti mahu bergaduh. Tidak kira masa, tempat ataupun keadaan, pasti mahu berperang mulut. Tetapi, adakah dari marah bakal bertukar ke cinta? Bacalah penghabisan novel ini.

SNOW PINK, SNOW WHITE GEMUK, PUTERA PERASAN HENSEM DAN TUJUH PENGACAU KERDIL

APAKAH INI CINTA

ANTARA DUA PERMATA

   Yang itu sahajalah rasanya. Ynag saya tak tulis pengenalan tu, korang pergilah periksa dekat undian pertama tu. Saya malslah nak tulis panjang-panjang sebab sekadar 'Cinta yang entah apa-apa' sahaja yang baru. Kalau korang nak tahu, novel ini bukannya macam novel yang biasa. Pengahbisannya pun tak macam novel lain. Nak tahu kenalah undi.

   So, tempoh mengundi dari sekarang hingga jam 12.00 tengah malam, esok bila saya balik dari sekolah, saya akan datang dan tengok undian mana yang paling banyak dan akan membuat keputusan.

   So, itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi! Undilah dengan baik ya!

 Undi ya! Jangan tak undi!