Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Sukan tahunan

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog ini! Apa khabar!? Harap oklah ya! Hari ini saya masih tak boleh bercuti sebab saya harus pergi join sukan dekat Stadium Bandaraya! Bangun jam 6.30 pagi sebab kawan nak pergi sekali! Sekolah mana, Pastilah SMK ABDULLAH MUNSHI!!!

   Saya pergi sana pun tak ramai orang yang ada! Waris pun tak ramai! Kenapa ya? Mungkinkah disebabkan yang diorang semua tak ambil bahagian!? Nak kata saya tak ambil bahagian, saya ada ambil lompat jauh tapi kalah! Tak apalah? Dapat juga sumbangkan mata pada rumah sukan!

   Walaupun tak ramai orang datang tetapi tetap meriah dengan sokongan-sokongan rumah-rumah sukan yang lain! Pasukan sorak! Hm, jangan katalah! Memang meriah gila! Tapi saya tak joinlah sebab tak minat, just bagi sokongan sudahlah!

   Dan lagi satu, hari ini hari lahir cikgu saya! Selamat hari lahir ya! Dan korang semua nak tahu rumah sukan mana yang jadi juara? Gerentilah Temenggung! Semua acara macam pasukan sorak dan kawad kaki menjadi makanan! Oklah tu! Dah sembilan kali berturut-turut!

   Rasanya, itu sahajalah pada hari ni! Korang bila lagi! Nanti ceritalah dekat shoutbox tu! Itu sahajalah, Act like a lady, think like a boss! Assalamualaikum dan jumpa lagi!