Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Yeah! Exam dah habis!!!

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog ini! Lamakan saya dah tak buka blog ni? Berapa lama dah! Cer, kira! Saya rasa dah empat hari saya tak buka blog! Rasanyalah, tak sure!

   Lega sangat-sangat sebab exam dah habis! Sebab apa saya lega? Sebab tak payah nak perah kepala untuk belajar macam orang gila sampai nak pecah kepala otak ni! Tapi saya taklah belajar sangat! Main ja banyak! Hehehe! Tapi yang takutnya sekarang ni result! ^_^

   Korang semua bila pula! Nanti bagitau ya! Tempat tak payah nak bagitau, takkan hari-hari dok sembang-sembang sini pun masih nak beritahu! Kalau tak tahu tu, ambil hammer ketuk kepala sendiri! Bagi sesiapa yang berani sahajalah! Jangan marah ya! Just melawak ok!

   So, apa korang tunggu lagi? Kalau korang semua dah nak exam tu, pergilah belajar! Jangan asyik nak termenung memikirkan masa depan! Hurry up! The times is running up ok! So, bila korang dah belajar bersungguh-sungguh sampai nak pecah biji mata merenung buku pelajaran tu, bolehlah nak release tension dengan layan blog pink ini1 Hehehe!

   Itu sahajalah pada entri kali ini! Kalau tersalah bahasa, harap minta maaf! Ok, itu sahaja! Act like a lady think like a boss! Bye dan assalamualaikum!

 Exam dah habis! Lega sikit hati ni! Fuh!