Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

...

                                                                 

   Hai dan apa khabar kepada kesemua pengunjung blog pink ini!? Sihat tak hari ni? Kalau tak sihat tahu, tahu sajalah apa yang akan saya cakap! Ada tak nampak perbezaan blog ni? Kalau ada nampak beritahu apa?

    Haahlah, background, scroll bar, warna highlight dah berubah ke warna pink! Bukannya apa, saya ada masuk pertandingan header cantik dan header saya menang! So, hadiahnya diorang berikan satu kode dan diminta memasang pada blog saya.

   Ada tak nampak scroll to top yang ada foto Taylor Swift tu! Sebenarnya saya tak nak pun benda tu, cuba macam orang gila tapi tetap tak boleh nak padam! Korang anggaplah yang benda tu hanya untuk kegunaan dan kepentingan korang!

   So, rasanya itu sahajalah! Harap korang suka! Bye dan assalamualaikum!