Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

BORING SATURDAY!

                                                                   

   Apa khabar korang semua hari ni? Sihat? Kalau sihat tu ALHAMDULILLAH kalau tak sihat tu cubalah berehat dan berdoa agar cepat sembuh!

   Hari ni entahlah kenapa boring sangat! Tak ada kerja nak buat! Lapar tu taklah sangat just bosan ja! Korang semua macam mana? Bosan ke tidak? Kalau bosan tu bolehlah jadi geng! Geng apa? Entahlah!

   Aduh, apalah yang saya sedang mengarutkan dekat entri ni? Entah apa-apa ja kan, kan, kan! Nak tunggu malam ni untuk sembang-sembang masih lamat lagi! Tak apalah, just waiting! 

   Kalau korang semua rasa bosan sangat macam saya sampai tak tahu nak buat apa, apa kata korang semua baca semula kesemua novel, lagu, quotes dan entri saya! Kalau korang buat macam tu, Insya-Allah, bosan korang semua akan hilang dengan sekelip mata!

   Kalau tetap bosan juga, tak apa, bolehlah sembang-sembang tapi di hanya boleh di Secretlife sahaja! Tak bacakah rules tu! Korang semua kena tepati ya!

   Kalau rasa tak puas hati sangat dengan cara saya, boleh TEKANSINI! 

   So, itu sahaja pada entri kali ini! Assalamualaikum dan jumpa lagi!