Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Exam nanti!


     Hello kepada kesemua yang datang dan sanggup baca entri untuk kali ni! Memang hati ni berasa amat berdebar- debar! Rasa macam nak demam tiga hari ja! Sebab apa ya? Nak tahu sangatkah? Rasanya tak perlu! Ok, kalau nak tahu juga...

Exam dah nak dekat! Macam mana ni?

     Hah, itulah yang menakutkan saya! Korang semua tak takutkah? Kalau korang semua tak takut, memang korang semua dah buat persediaanlah! Tapi, persoalannya sekarang ni, korang semua exam bila? Rasanya semua samalah kot minggu depan! Kalau tak sama, beritahu sahaja!

   Ada yang cakap...


Rilekslah, exam ja pun!

Itu yang membuatkan saya rasa agak pelik! Mungkin dia dah ready! Kalau tak score A, buat malu jalah kan! Hahaha!

   Memang banyak ragam kalau korang semua tengok dan perhatikan betul-betul! Tapi, itu bukan tujuannya saya menuli entri untuk kali ni!

   Saya sebenarnya tak ada ideal pun! Just nak taip-taip atas keyboard ni! Rasa best pula! Dan ada satu peringatan dekat korang semua! Buat masa seminggu lima hari ni, saya mungkin tak akan buka blog sebab study!

   So, harap korang semua telah tak payahlah nak buka blog ni berkali-kali tunggu entri atau quote atau novel! Kesianlah pula! Bila buka ja blog...

manalah entri dia ni! sekarang ni dia macam dah tak bersemangat sahaja buka blog! apa kena dengan dia ni???

   Hah, tak pasal-pasal saya yang kena kata macam tu! Saya tak tuduh sesiapa! Just beranggapan! Siapa yang makan cili, dialah yang terasa pedasnya!

   So, itu sahajalah pada entri kali ni! Harap korang semua tak terasa! Kalau terkasar bahasa, maafkanlah ya! So, itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi semua! Malam ni Insya-Allah novel untuk korang! Ikhlas dari hati nak bagi! Taklah rasa sunyi sangat blog novel tu!

   Assalamualaikum again dan jumpa lagi! :)