Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Happy birthday to you!


   Hai dan apa khabar semua yang sudi datang dekat sini! Insya-Allah pukul 6.00 petang! Sekarang dah pukul berapa ya? Ah, tak kisahlah! Asalkan saya buka juga laptop dan update new entry for today!

   Hari ni berapa ya? 12/5 kan!? Selain dari korang jawab yang hari ni hari khamis, thursday, exam! Ada lagi hari yang sangat menggembirakan bagi seseorang ini! Tak lain dan tak bukan orang itu ialah kawan-kawan kita, Fazrul Akhwan!

   Hari apa yang menggembirakan sangat sampai ada kena-mengena dengan dia? Hari ni adalah hari jadi dia! Jadi, saya nak ucapkan selamat hari lahir dan moga-moga panjang umur! Moga menjadi seseorang yang disayangi Allah SWT!

   Bukan itu sahaja! Saya juga nak berikan keputusan tentang study english sama-sama tu! Yalah, daripada berbual kosong, baik kita berkongsi ilmu!

   Kalau sesiapa yang masih tak tahu lagi tentang perkara ni, korang semua boleh datang dan

CEPAT-CEPAT KLIK SINI! kalau tak nak klik pun tak apa juga!

   Tetapi untuk format novelistar's tales yang Aidil minta tu, Insya-Allah maybe malam ni saya akan berikan! Yalah, esok just exam sivik, tak ulang kaji pun tak apa! Tapi kena tahu jugalah sebab sivik ni penting!

   Jadi, kita akan share ilmu english ni sama-sama hari sabtu macam biasa 10.00 malam-12.00 malam! Tak ada main-main! Dapat ilmu dan ada faedah! Untuk subjek lain tu, tengoklah dulu! Jadi itu sahaja! Kalau setuju cakap dekat shoutbox, kalau tak setuju pun cakap dekat shoutbox tu the reasons why do you not agree!

  Kalau nak bagi cadangan lagi bagus dan tak ada masalah! So, itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi!