Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

KEEP CALM AND LET'S LEARN ENGLISH!


   Hai dan salam sejahtera kepada sesiapa yang baca entri kali ni! Siapa yang baca entri ni memang dia seseorang yang berjiwa pink sangat awesome dan menakjubkan! Hehehe! Saja ja nak puji kawan-kawan! Tak salahkan???

   So, apa ya yang saya nak tulis hari ni??? Apa ya??? Siapa tahu cepat-cepat angkat tangan dan jawab soalan cikgu ni! Alah, jawapannya ada dekat atas sekali tu! APA??? Korang semua tahukan! Takkanlah tak tahu baca! Ish, merepek pula saya kali ni!

   Keep calm and let's learn english! Yes, pada entri kali ni, saya nak cerita sikit tentang satu kelas bahasa english dekat blog saya ni!

   Eh, bukannya saya yang nak mengajar! Kita akan sama-sama berikan pendapat! Learns together! Sharing is caringkan??? Janganlah nak kedekut ilmu! Kalau kita berikan ilmu atau pengetahuan kepada orang lain, Insya-Allah, Allah akan berikan kita lebih banyak ilmu! 

   Tapi kalau kedekut? Banyak tu jalah ilmu yang kita ada! Jadi, janganlah nak kedekut dengan ilmu ni sebab ilmu ni bukan milik kita seorang ja! Milik kita SEMUA! :)

   Kan, kan, kan!? Siapa setuju? Kalau tak setuju cakap dekat shoutbox tu kenapa! Jadi, bila kita nak adakan kelas ni? Bila masanya dan di mana?

   Semua persoalan korang semua akan terjawab pada entri seterusnya! Korang semua tunggu ja! Insya-Allah saya akan berikan!

   Ok, so itu sahaja pada entri kali ni! Kita jumpa lagi pada lain hari! Act like a student, think like a boss! Bye dan assalamualaikum!

     JOM KITA BELAJAR ENGLSIH SAMA-SAMA!