Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Wait for it!




      Hola dan salam sejahtera kepada kesemua yang sanggup buka blog saya ni! Ok! Tanpa membuang masa tu lekas-lekaslah kita fokus kepada tajuk!

   Sebelum tu saya nak cakap! Insya-Allah, Ramadhan akan menjelang paa hari Isnin yang akan menjelang! Memang agak lama tapi kenalah get ready! Apa maksud yang 'get ready' tu??? Bersiap sedialah untuk menghadapi bulan yang mulia itu!

   Jangan terlalu ikut sangat hawa nafsu kita! Tahan sikit diri tu! Bukan pesanan untuk korang ja, untuk saya sekali! Peringatan sebab sharing is caring!!!

   Ok, berbalik pada tajuk! Insya-Allah, novel akan saya terbitkan pada malam ni! Memang dah malam pun! Malam sikit! So, harap korang bolehlah tunggu! Kalau tak larat nak tunggu tu esok bangun pagi-pagi masa habis solat subuh tu, bolehlah baca! {Kalau tak mengantuk!}

   So, wait for it! Itu sahajalah! Jadi pengumuman penting! Sbatu ni kita akan study lagi tentang BI juga! Tajuknya nanti saya akan fikirkan! Maybe past tense atau essay! So, itu sahaja bye dan assalamualaikum!