Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Welcome back to myself! ʕ♡˙ᴥ˙♡ʔ



   Hai! Lama rasanya tak update blog! Jadi saya nak ucapkan! WELCOME BACK TO MYSELF!ʕ♡˙ᴥ˙♡ʔ Kenapa lama sangat tak buka blog? Jawapannya saya dah tak larat nak buka laptop! Bila buka ja sakit kepala! Nasib sekarang sedang tulis entri tak rasa sakit kepala!

   Saya juga nak minta maaf tentang kelmarin! Apa yang saya dah buat salah? Saya tak wishes kepada Syamsul sebab kelmarin birthday dia! So, nak wishes sekaranglah! Saya nak ucap selamat hari lahir! Walaupun lambat sehari!

   Moga panjang umur dan murah rezeki! Amiin! Jadi, waktu cuti ni nak buat apa? Ada nak ke mana-mana? Saya tak pergi mana-mana pun! Duduk rumah sahaja! Lagipun bapa saya sibuk dengan urusan kerja!

   Pada sesiapa yang nak keluar bercuti tu bestlah! Saya gerenti pasti semuanya nak pergi bercuti ke luar negeri! Selalunya tempat percutian yang famous ni, Pulau Pangkor, Pulau Perhentian, Cameron Highlands dan Pulau Langkawi! Kenapa? Sebab ramai kawan-kawan saya nak bercuti ke sana!

   Pada yang nak bercuti dekat Penang ni, tak tahulah! Oklah tu! Dapat juga bercuti! Ada jugakan orang yang nak bercuti ke luar negara!

   Tadi dekat sekolah pun, manalah nak belajar sebab ada sambutan hari guru! Bolehlah! Taklah bosan sangat!

   Pasti semuanya tahu sebab kita semua tak lama lagi akan berpuasa! Wow! Tak sabar rasanya! Moga-moga kita dapatlah menahan diri!

   Oklah, rasanya tu sahaja! Sekali lagi saya nak ucapkan Welcome back to myself! ʕ♡˙ᴥ˙♡ʔ dan selamat hari lahir kepada Syamsul! Itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi! :)