Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

WOW! HAMPIR TERLUPA!



   Hai semua! Terima kasih kepada kesemua pembaca pada hari ini! Sebab apa? Sebab sudi baca entri kali ni! Berikan tepukan gemuruh pada diri sendiri! Hip hip horay!!!

   Oklah, sudah berapa lama saya tidak mengupdate blog kini saya kembali semula! Saya datang semula untuk menceriakan hari korang semua! Yeah, alhamdulillah sebab saya rasa kurang sakit sikit! Kurang ya! Kurang! Tak baik sepenuhnya!

   Jadi, saya rasa bersyukur sangat pada hari ni! Yalah, Allah masih mengurniakan tenaga kepada saya untuk menulis entri hari ni! Siapa yang tak sihat tu, kita kawanlah! Sehati dan sejiwa!

   Dan, sebelum saya terlupa, saya nak mengucapkan happy birthday kepada Kak Yana! Sepatutnya 3/5 tu! Tapi, maaflah saya memang kurang sihat! Laptop pun tak pegang! Nak duduk dengan keluarga pun jadi tak seronok!

   Tapi, rasa terharu juga sebab abah sanggup nak belanja ais blended dekat saya! Saya tak nak! Tapi abah paksa juga! And then, saya pun tak menolak dan ikut ja! Tapi saya taklah makan seorang diri! Rasa tak seberapa lalu! Jadi share lah dengan adik-adik, abang, mama!

   Eh, dah lari dari tajuk ni! Sepatutnya buat birthday wishes! Oklah, kalau nak teruskan juga! Baca ajalah! Kalau tak nak boleh pergi main jauh-jauh!    Apa ya? Yes, saya memang betul-betul minta maaf dan berharap agar dimaafkan! Kak Yana kan orang baik! Hehehe!

   Moga-moga akak menjadi anak yang solehah dan mengikut cakap kedua orang ibu tuanya! Panjang umur dan diberkati oleh Allah SWT! Amiin!

   Eh, saya terlupalah! Hari ni kan Israk dan Mikraj! Cerita tentang nabi apa yang dinaikkan ke langit? Nabi apa? Alah, semua orang tahukan! Nabi Allah yang mulia iaitu Nabi Muhammad SAW! Nabi kitalah!

   Jadi, korang semua janganlah nak rasa geram sebab hari ni tak cuti sekolah! Sekolah agama mungkin! Macam-macam perkara berfaedah yang korang boleh buat pada hari ni!

   So, rasanya itu sahaja pada netri kali ni! Berjumpa kita nanti di entri yang akan datang! So, itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi semua! Bye!