Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Happy birthday to my mom!



   Salam ramadhan! Dah satu hari tak update blog! Sebab masalah internet! So, tak jadilah nak buat birthday wishes untuk diri sendiri! Tapi tak apalah sebab kawan-kawan blog dan yang lain pun hantar wishes dekat mail! Terima kasihlah! :)

   Yeah, lepas 19 Jun, 20 Jun pula! Hmm, birthday siapa ya 20 Jun tu??? Ya! Birthday mama saya! Birthday saya dengan mama beza satu hari ja! Mula-mula birthday saya and then mama punya turn pula!

   Hadiah? No need it! Sepatutnya kita yang kena beri hadiah pada mama dan abah pada masa tu! Sebab kalau tak ada diorang, memang kita tak akan lahir pada hari tu! Yalah, mama kita sakit lahirkan kita, and then diorang pula yang nak kena bagi hadiah! Rasa macam pelikkan??? Kita ni bukannya western!

   So, saya nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR MAMA! Semoga panjang umur dan murah rezeki! Bukan tu ja, sentiasa dirahmati Allah dan sihat sentiasa agar dapat menjaga kami dengan penuh kasih sayang! Amiin! Mamalah segalanya pada saya! Sentiasa menjadi teman di kala senang ataupun susah! Terima kasih sangat-sangat!

   Hah! Bukan tu ja! Hari ni pun hari jadi kawan saya! Norani Pratewi! Kawan sejak tadika! Sama birthday dengan mama saya! So, nak ucap sekalilah happy birthday! Lama tak jumpa! Rasa rindu! Moga menjadi anak yang solehah dan murah rezeki! Amiin!

   Hmm, novel macam mana pula!? Nak buat tapi internet pula problem masa tu! So, maybe esok malam novel akan diterbitkan! Kan Rabu tu cuti nuzul quran! So, jangan lupa jugalah beramal ibadah!

   Ramadhan pun tinggal lagi beberapa minggu macam tu! Dah nak pergi meninggalkan kita! Rasa sangat sedih! Yalah, setahun sekali ja pun! Surelah semua umat Islam sedih sebab Ramadhan ni special dan merupakan penghulu bagi segala bulan!

   So, rasanya tu sahajalah untuk hari ni! Sekali lagilah nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY MAMA! Moga diberkati Allah ya! Eh, jangan lupa untuk kawan lama sekali! HAPPY BIRTHDAY TOO! So, itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi pada entri yang akan datang! Insya-Allah! Bye!