Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

WOW! Penat!



      Hello! Tengah buat buat apa tu??? Oh, of course tengah tengok blog pink yang sangat cantik, comel, bergaya dan berstyle! Ah perasannya!


Habis? Kalau tak ada sesiapa nak puji, terpaksalah puji diri sendiri!

   Jadi, apakah pendapat anda semua yang sedang membaca blog pink novelistar ni??? Lebih-lebih lagi dua orang rakan yang kini hanya keseorangan kerana rakannya seorang lagi sedang demam! Demam apa? Demam rindu kut! Yalah, terpaksa jauh dengan kawan baiknya selama dua minggu!

   Yang lagi tiga orang tu pula punyalah sakan bercuti! Pergi London, Kanada dan Kelantan! Balik bolehlah beli apa-apakah dekat saya! Dapat keychain pun jadilah!
   Saya rasa sangat sedih kerana tadi masa nak tukar background ni, nak tahu apa yang hilang! Baca cepat!

Shoutbox, waktu solat, khalimah suci Allah dan Muhammad, ah, semualah hilang! Tak larat nak taip! Ingat saya ni apa? Robot? (Dia yang nak tulis sangat!)

   Tulah, ramai yang kata blog saya serabut, so, terpaksalah tukar untuk keselesaan mata! Nak buat macam mana! Tapikan tadi, blog saya lagi cantik, tapi rasa nak menangis! Sebab apa? Sebab semuanya itu sudah hilang! Already gone!!!!!

   Habis kena tahan telinga dengar mama marah! Mama kata...

"Tulah gatal tangan sangat nak tukar! Kena tukar juga blog dia ni! Nanti semua hilang, baru padan muka!"

   Itulah ayatnya! Saya pun tunduk ajalah! Just tulisan jalah yang tak cantik sangat! Tapi blogger lain yang senior pun kata diorang pun pakai tulisan macam tu so, biar ajalah!

   What do you want to tell, I do not care! Just be myself! I hope all of you like it! So, dah nak pergi kenduri dekat rumah tok saya ni! Dah nak bersiap! Jadi dengarlah lagu ini!

   Kan blog saya dah shiny dan berstyle! (Biarlah syok sendiri pun!) Jadi dengar lagu shine jugalah! Bye! Assalamualaikum! ;)