Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Yeah! Berjaya!



   Yeah! Yippi! Akhirnya berjaya juga! Ok! Korang semua jangan anggap yang saya ni tak betul ya! Saya ok sahaja! Habis, kenapa seronok sangat? Kenapa happy? Ok, korang semua ada ingat lagi tak tentang entri saya pada hari Rabu hari tu? Ingat tak?

   Ok, pada hari Rabu tu saya ada sediakan dua entri!  Ok, tak nak bagi readers pening, korang fokus sahaja pada entri.... nak tahu entri apa? Baca dekat bawah ni!

Cuba berjaga sampai Subuh
   Korang semua ingatkan entri hari tu! Ok, kan saya ada tulis yang saya try nak berjaga sampai Subuh sebab ada beberapa perkara penting yang ingin dibuat! Apa dia ya? Baca...baca...baca!

Solat Subuh, study, buat kerja sekolah, kejutkan abah untuk ke kerja! Tengok tv

    Ok! Kalau korang semua nak tahu! Saya berjaya malahan sampai tak tidur langsung! So, memang rasa terkejut dan happy sangat-sangat!

   Oklah, chills! Memang saya ni agak seronok kalau sesuatu yang saya memang confirm dan bersungguh nak buat akhirnya terlaksana! Alhamdulillah! Syukur kepada Allah SWT! Kalau readers semua nak tahu, abah saya sampai terkejut!

Eh, tak tidur lagi??? Saya hanya mampu tersengih ala-ala kerang busuk!

   Jadi, itu sahajalah entri untuk kali ni! Oh, hampir terlupa novelistar's tips untuk Katrina Farina! Nanti saya buat! Korang bacalah dulu entri ni dan jangan lupa komen! Dekat shoutbox boleh, di sini pun boleh!

   Assalamualaikum dan jumpa lagi semua! :)