Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

My youngest sister's special day!



      Salam sejahtera dan hai pada kesemua yang sudi datang sini! Hari ini memang membosankan! Rasa boringlah pula! Jadi, masih ada masa ni baik update entri!

   So, hari ini memandangkan hari yang paling special pada adik perempuan saya yang paling comel dan kawaii! Cuba teka hari ini hari apa? Tanggal 19 Julai ni hari apa?

Hari ni birthday dia! Surelah dia akan menjadi seseorang yang rasakan yang hari ni hari yang paling istimewa!

   So, saya nak ucapkan selamat hari jadi pada dia! Moga menjadi anak yang solehah! Budak pandai dan berjaya! Ada juga beri nasihat kepada dia! Nasihat apa ya! Ni bukannya macam nasihat, macam peringatan!

Kalau hari ni birthday kita, kita sepatutnya ucap terima kasih kepada parents sebab tanpa diorang, tak akan adalah kita nak rasai kehidupan dekat bumi ni! Betulkan? Hope readers semua pun setuju dengan pendapat saya!

   Yang rasa lawak tu, dia sendiri yang ucapkan wishes pada diri sendiri. Lepas tu barulah kami semua ingat birthday dia! Entah apa-apalah budak kecil ni!

   So, rasanya itu sahajalah! Sekali lagi saya nak ucap happy birthday kepada Izzani Shazarika Najwa binti Noorhazerin! Moga panjang umur dan murah rezeki. So, itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi pada entri yang akan datang!