Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

SALAM AIDILADHA!



    Hai semua! Yeah, tak sabarnya nak tunggu hari esok! Yalah, kan esok kita semua umat Islam akan sama-sama menyambut hari raya aidiladha! Sure orang yang ada kampung akan rasa meriah! Yalah, selalunya nak sambut hari raya aidiladha ni meriah dekat kampung!

   Tapi saya memang tak boleh tengok masa tengah korban lembu, kambing dan sebagainya! Takut darah! Boleh pengsan! Rasa peninglah, pitamlah! Macam-macam!

   So, pasti semua tahu macam mana boleh terjadinya hari raya aidiladha! Yang peristiwa nabi Allah Ibrahim AS yang diperintah oleh Allah SWT untuk mengorbankan anaknya! Tetapi Allah SWT gantikan dengan seekor kibas! Pasti tahukan???

   Pasti ramai orang sedang sibuk kemas rumah! Ada juga yang dah balik kampung nak sambut aidiladha sama-sama dengan family!

    Pasti semuanya tak sabar untuk esok! Saya pun sama! Bangun awal-awal, jangan lupa pergi sembahyang raya aidiladha!

   So, tu jalah untuk hari ni! Saya nak ucapkan selamat hari raya aidiladha! Jumpa lagi untuk entri yang akan datang! Assalamualaikum dan jumpa lagi semua! Sayōnara

Image result for aidiladha