Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Freebies: Cute background for blog!



   Kon'nichiwa! Ok, untuk hari ni tak ada apa-apa nak tulis pun sebenarnya! Saja-saja nak bagi something terlebih rajin pula rasa hari ni! Jadi saya mulalah nak menulis! Kan dah lama tak update blog!

   So, saja-saja nak menulis ni, sambil-sambil menulis, nak bagilah background-background yang comel untuk semua! Siapa yang nak, ambillah, tak nak pun tak apa!

   Cara nak ambilnya sangat senang! Klik ja imej tu dan imej tu akan sampai ke new tab! So, savelah imej tu! Senang sahajakan???








So, itu sahajalah untuk hari ni! Saja-saja nak bagi! Sekali nak ucapkan good luck kepada adik saya, Najwa yang akan masuk pertandingan untuk sekolahnya esok! Goodluck my dear! :)