Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Keputusan esok!!!



   Esoklah harinya! Esoklah keputusan UPSR akan diumumkan! Yang saya nak risau ni kenapa ya? Bukannya dah ambil UPSR pun! Dah tingkatan dua! Buat apa nak kisah lagikan? Bukan! Masih rasa risau!

   Yalah, adik saya tahun ni 12 tahun! Darjah enam! So, dah ambil UPSR! Dan esoklah keputusannya akan keluar! Sekolah dah dapat. Bolehlah, cuma sekolah tu agak jauh dari rumah! So, tak ada transport!

   Memandangkan esok cuti sekolah sebab SPM, saya ambil peluang ni untuk ikut mama pergi ambil result UPSR dia tu! Harap yang elok-eloklah! Kalau tak, memang nak kena duku kepala dia ni!

   Katakanlah kalau result dia ok! Mulalah nak bersorak macam orang yang tak betul! Macam tengok team bola skor! Entahlah, macam-macam reaksi yang gila akan keluar!

Macamlah saya yang dapat result! Entah apa-apa! 

   Tapi, katakanlah, kalau result dia down, mulalah jadi geram! Patah hati!💔 Tapi tak naklah doa yang macam tu sebab tengok dia pun dah try yang terbaik! Insya-Allah result dia tu oklah! Tak cemerlang pun tak apa asal lulus dan tak ada failed!

   Siapa tak risau dengan adik sendiri kan? Kalau benci macam mana pun, sure kita nak yang terbaik untuk dia. Entahlah, terserah pada usaha yang telah dia lakukan juga. Kalau usaha gigih, result maybe sama dengan usaha dia. Kalau asyik main, result bagi pun serupa tak belajar apa-apalah kan!? (Serius ni)

   So, tu sahajalah yang saya nak tulis untuk hari ni. Memang lama tak update entri. Oklah, assalamualaikum dan jumpa lagi pada entri yang akan datang!