Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Dah nak habis tahunkah???



   Hello semua! Wow tak sangkakan, hari ni dah 28 disember! Lagi berapa hari ja dah nak masuk tahun baru! Rasa cepat ja masa berjalan. Dah nak buka sekolah juga! T^T

   Pasti ramai orang yang dah buat persiapan sekolah. Banyak juga benda yang nak dibeli macam baju sekolah, kasut sekolah dan banyak lagilah. Sekarang ni sedang tulis pun rasa macam moody semacam sebab sekolah nak buka! Dah tak boleh main-main lagi!

   Lebih-lebih lagi tahun depan dah nak PT3! Lagilah rasa stress. Ikutkan hati macam nak hantuk ja kepala ni dekat dinding. Tapi bila difikirkan balik, rasa sakit juga kalau buat so permintaan itu dibubarkan serta-merta!

   Pada yang nak masuk asrama tu sure nanti menangis tersedu-sedu sebab dah nak tinggalkan keluarga tercinta dan harus kembali tinggal di asrama bersama rakan-rakan! Nak balik rumah pun tunggu cuti sekolah panjang baru boleh balik.

   Memang serius, busy gila masa akhir tahun ni dengan persiapan sekolah. Pada yang dah habis SPM pun taklah happy sangat saya rasa sebab terketar-ketar tunggu result SPM. Harap-harap dapat yang the bestlah!

   So, itu sahaja untuk entri kali ni! Assalamualaikum dan jumpa lagi pada entri yang akan datang! Jaga diri selalu! :)