Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Cute header!


 Hello dan salam sejahtera. Lamanya tak buka blog! Memang serius saya tak boleh aktif sangat untuk tahun ni sebab PT3! Jadi, dengan kesempatan ini, saya saja-saja nak buka blog and tiba-tiba Akak Syilah ada masuk blog dan tinggalkan jejaknya di shoutbox!

 So, saya rasa akak Syilah baru ja buka blog sebab baru beberapa jam and saya nak bagi header ni!


https://4.bp.blogspot.com/-BTc617b-kIw/WFznQZ0AaNI/AAAAAAAAFGA/V1XdSp8UgZQ-fDuAbqy0iPyQj3PPx_1LQCPcB/s400/siti_syilah_header_by_izzati_haruno.png

 Harap-harap akak sukakan header blog ni! Cara nak ambil, boleh klik imej dan save image! Kalau nak image adress, ada di situ juga!

 Itu sahaja. Kalau tak seberapa berkenan, saya minta maaf sangat. Tapi, harap bolehlah guna header ni!

Memang header saya ni anime, tapi anime 'Naruto'. Orang dewasa pun suka cerita ni. Lagipun kita kan perempuan, macam tak seberapa matang sangat. Matang pun ada masanya.

 Itu sahaja. Harap suka ya! Assalamualaikum!