Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Cuti sudah habis! :(



  Ingat lagi tak untuk entri masa first cuti sekolah? Time tu adakan saya tulis yang...

GOODBYE SCHOOL! WELCOME HOLIDAY!

  Tapi, sekarang ni dah bertukar jadi...

GOODBYE HOLIDAY! WELCOME SCHOOL!

  Jadi, mulalah persekolahan macam biasa! Rasa best pergi sekolah tu ada, tapi bila ingat balik tahun ni PT3! Ada exam  penting, mood nak pergi sekolah tu hilang serta-merta. Jadi seram sejuk dan rasa macam nak demam panas!

  Pada yang asrama tu pasti hari nilah hari yang paling sedih sekali. Sebabnya terpaksa tinggalkan keluarga dan tinggal bersama kawan-kawan di asrama. Rasanya nak tunggu cuti untuk balik rumah, lama juga.

  Tapi tak apalah, kita pergi sekolah ni nak tuntut ilmu. Lagipun, ianya merupakan satu amanah dari ibu dan bapa. Betulkan???

  Itu ja nak tulis. Dah tak ada apa-apa lagi. Assalamualaikum dan jumpa lagi pada entri yang akan datang, itu pun kalau rajin!