Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Novel after pt3?



 Hello dan salam sejahtera. So, untuk entri pada hari ni, tak nak tulis panjang-panjang. Buka entri ni pun just nak beritahu tentang novel yang selalu saya tulis di blog ni . Sebab still ada lagi yang tanya tentang novel.

 So, untuk pengetahuan readers semua, saya tidak akan menulis novel buat masa ni kerana lebih nak fokus pada peperiksaan PT3 saya. You know that it was really important for form 3's student like me! (Sorry kalau salah sikit penggunaan ayat BI)

 Kalau nak kira balik, memang tak ada masa untuk main-main lagi. Tapi macam biasalah, saya tetap main walaupun tak buka blog ni. Maksud saya sekarang ni, saya tak study sangat! Adalah study, dalam dua jam macam tu sahaja.

 Nak katakan, pada siapa-siapa yang study dua jam tu, bukannya apa, memang tak cukup setakat dua jam! Ia kena berjam-jam untuk study sebab ramai yang kata, PT3 lagi susah dari SPM. Cuba imagine macam mana susahnya ia!

 Sebab itulah saya rasa memang tak ada masa untuk update novel. Memang minta maaf. Habis PT3, baru boleh sambung menulis novel balik. Dan, saya pun tahu pada calon-calon PT3 yang lain pasti memahami. :)

 So, itu sahaja untuk entri saya buat hari ni. Insya-Allah, kalau dipanjangkan umur, akan saya update entri di blog ni. Assalamualaikum dan jumpa lagi!