Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Done!


 Hola! No time not see! Okay, actually I have no time for blogging but I think that I want to update one entry for today!

 Rindu dengan blog ni tak terkata. Sangat rindu! But, saya tahu yang dah tak ada orang nak blogwalking blog ni. Sebab apa? Sebab saya pun dah lama tak blogwalking blog orang. Yalah, memang saya ni rajin gila BW blog orang.

Datanglah singgah sini! BW here! Your blog so nice! Jalan-jalan, blablablablabla

 Yang tulah saya akan tulis bila BW blog orang lain. Yang 'blablabla' tu umpama lain-lain. Maksudnya, macam-macam lagi saya akan tulis selain dari tu!

 See? Tapi sekarang ni nak pi BW blog orang pun dah tak! Selalunya kalau tak update entri pun, akan sentiasa rajin nak BW blog orang but now I have no time for that. Sebabnya hanya satu iaitu malas nak buka laptop.

 Sejarah and Geografi dah siapkah? Dah! Geografi hanya tinggal power point! I don't know apa nak jadi nanti untuk results! Harap-harap boleh skor. Kalau tak boleh tu, reda jalah! But I really hoping! Okay, can we stop discuss about that???

 So, ooooh! The title! Done! It's meant done doing Geografi! Alhamdulillah I'm so glad and now I can only fokus untuk subjek lain untuk trial PT3 nanti! Harap-harap dah tak buang perangai asyik tengok anime dan start fokus study because PT3 important too right??

 Okay stop about that! I'm not clever and that's why I need to study! Dahlah bodoh tak pandai and masih ada hati lagi untuk main-main. Itu namanya tak sedar diri! :p

 Okay, tu jalah nak ditulis pun! I need to stop right now! See you untuk entri akan datang ya! Sayonara! Bye bye! Assalamualaikum! :)