Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

It's gonna be alright?



 Heloo! Lamanya tak update entri! Sekarang update entri baru! Sekolah? Ok ja. Tak ada apa-apa masalah. Result trial! Ok juga. Cuba math sahaja. Markah? Tak perlu tahulah. Math memang kena buat latihan banyak. Semua kata macam tu. Cikgu pun cakap macam tu. Betul juga sebab saya ni math kurang juga study. I need to study super hard for math. Dah tak boleh main-main.

 Haha! Takut juga sebab esok ada listening test. Adakah ujian tu akan berjalan lancar seperti yang diingingkan? Harap-haraplah. Memanglah ujian ni agak senang. AGAK! Tak kata pun SANGAT SENANG! Takut juga, kalau tak boleh skor, memang memalukan. Kalau boleh,  Alhamdulillah!!

 Ujian mendengar ni dah buat trial sebanyak dua kali. Tapi memang tak seperti yang dirancangkan. Kebanyakkan student tanya member. Yalah sebab duduk berdekatan. Nak kata cikgu tak tahu hal tu memang tipu sangat. Cikgu makan garam dulu! Sudah tentu cikgu tau pasal tanya member ni! Kalau ujian betul, tak ada maknanya cikgu nak bagi duduk dekat-dekat. Sebab apa? Sebab kes tanya kawan ni lah! Tapi, tak semualah yang buat.

 So, how about your daily life? I hope it's okay. Jadi, yang ini sahajalah untuk entri kali ni. I hope I can write another entry pada hari lainnya! Goodluck for myself also with another candidate! Thanks for reading my entry! Assalamualaikum!! :)