Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

One more!



 Konnichiwa! Selalu pula update blog! Yeah, listening test dah pun habis dengan maju dan jayanya!(Entahlah! Really hoping!) Harap sangat yang test ni boleh skor sebab bukannya kbat atau apa. Just dengar recording and write answer yang kita dengar dari recording tu. Cuma kena fokus. Tu ja...

 But, kalau ada salah tu sure salah dengar, tak faham, tak dapat atau tak fokus. (Lebih kurang samakah? Yalah kot^^) Wow! Nanti nak sambut Merdeka. Semua kelas dekat sekolah saya ni sedang buat bersiapan hias kelas.

 Today also was my brother's birthday! Happy birthday to you brother! May Allah bless you! Hurmm, rasanya dibacakah entri ni? Entahlah sebagai seorang adik yang baik buat juga ucapan! :p

  Masuk balik dalam tajuk entri. Bila diingat balik, banyak test dah habis. Lisan, mendengar, teknik menjawab pun dah settle! Trial pun settle lama dah. Hanya lagi satu ja yang tinggal iaitu real exam of PT3. TIDAK! Awal bulan 10!

 I also really sad because my BM's teacher dah tak dapat nak mengajar sebab sakit dan kemungkinan nak pindah. I hope she alright! Just pray for Allah SWT. :')

 Dah tak tau nak tulis apa. Yang tu jalah! Terima kasih sebab sudi baca entri ni. Assalamualaikum! May Allah bless you! Assalamualaikum... :)