Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Review!





 Yeay! We meet again! Alhamdulillah because I still can write an entry! Okay, so jom kita mulakan bicara! Ok, ok! Rileks! I just want to tell you something but before that let me ask you first! Suka tak layan anime! Ok, cerita ja pasal anime, pasti kebanyakkannya yang jenis tak layan cerita animasi tak akan layan entri ni. But, ada juga yang layan, thank you!

 Pada saya, lebih baik layan cerita anime daripada layan drama-drama yang merapu! Faham-fahamlah drama yang jenis macam mana. Rasanya kebanyakkan orang pun tahu apa kebenda tu. Tak nak cerita banyak tentang drama ni. Bukan takut kena kecam, just tak nak buang masa!

 Serius nak kata, cerita anime memang best. Percaya atau tak, itu terpulang. Semua orang ada hak nak bagi pendapat masing-masing right? So, I cannot say anything tentang pendapat orang dengan anime.

 Review cerita anime. Semua tau review tu apa. Too many anime I had watch dan salah-satu cerita anime yang saya nak review adalah cerita Handa-Kun. Handa-Kun ni anime apa? Cerita jenis apa? Macam mana jalan cerita???????????????????

 Ok, ok! Handa-Kun ni adalah satu cerita anime dari BARAKAMON. Barakamon tu apa pula? Cerita animelah! Ok, ok kalau blur boleh search dekat google. Tapi rasanya tak payahlah sebab better search benda yang lebih bermanfaat dekat google dari nak search cerita Barakamon ni. Tapi kalau nak tahu Barakamon tu apa benda,(bagi yang tak minat anime atau tak pernah tahu tentang anime ni) tak salah juga nak tengok-tengok macam tu ja.

 Oklah, tutup cerita. Nanti Insya-Allah, I will review this anime and write an entry about this amazing story. I hope you would like to read it dan berasa teruja nak tengok cerita ni sebab cerita Handa-Kun ni 12 episod sahaja. Now I can't!

Selalu sangat tengok anime! Semakin bagi peluang, semakin melampau

 Betul juga. Entahlah. Never minelah. But, tengoklah maybe after PT3 i will review the anime and write the entry episode by episode. Betulkah penggunaan BI? Kalau ada error yang dikesan, tolonglah tegur. At least, dapat knowledge right?

 That's all for today! Thanks for reading my entry! See you again! Assalamualaikum!!