Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

9/10


 Ohayou gozaimasu! Oh no! I'm so scared! Tahu tak nombor dekat title tu ada kaitan dengan apa? Maybe PT3 candidate perasan benda tu! Itu adalah tarikh yang meaningful dan juga menakutkan tahap maksimum!!

 Tarikh tu adalah tarikh exam PT3! Kalau kira balik, hari ni dah 7/10... So, 9/10 just around the corner! Dekat gila! Isnin ni dah exam! So, kelmarin hari Jumaat semua PT3 candidate kena pergi minta restu dekat semua cikgu yang pernah ajar dari form 1 hingga form 3!

 You know, ada jugalah yang menangis sebab rasa bersalah dengan perkara-perkara yang pernah kita buat, yang tak menyenangkan hati cikgu masa sesi pembelajaran! I also want to cry but terpaksa tahan sebab malu nanti orang tengok. T.T

 Semua pun pergi jumpa cikgu dekat bilik guru, minta halalkan ilmu, doakan kejayaan, dan sudah tentu minta maaf! Kata-kata semangat yang cikgu bagi kesemuanya memang betul-betul nak bagi menangis! So sad dan so deep! Terima kasih cikgu!! TT.TT

 Okay, bukan minta maaf dekat cikgu ja, minta maaf sekali dekat kawan-kawan. Yalah, ucap terima kasih juga dekat kawan-kawan yang pernah kongsi ilmu yang mereka faham. Minta maaf dekat siblings and of course our parent!!

 Takutnya nak exam isnin ni! Tak boleh main-main dan kena stop tengok anime buat masa ni! Yalah, yang buat cerita anime tu dah kaya-raya, but, kita yang masih susah ni asyik leka ja dengan anime dan tak nak bantu diri-sendiri. We can watch it but janganlah sampai terlalu obses sebab kena kejar cita-cita tu dulu! Kata-kata tu mama yang bagitau dan saya pun sedar dan terus stop layan anime sekejap.

 Bukan anime ja, sama jugalah dengan cerita-cerita dekat TV yang lain dan melekakan kita untuk study atau buat satu-satu kerja!

 Insya-Allah, boleh jawab exam Isnin ni kalau study betul-betul! Wish me ganbatte! Good luck! Macam tu juga dengan PT3 candidate yang lain! Goodluck to you! I hope we can do our best! ||^.^

 Haha, untuk imej gif dekat atas tu, ignore sahajalah! That was kamen rider W. I love to watch all kamen rider but, W was my favorite! Okay okay! that's all for today! Hiatus lagi! Assalamualaikum dan bye bye!! :)