Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

友達


Hello my kawaii readers! Haha! Rasa excited sebab hari ni kawan-kawan semua datang rumah! Lebih-lebih lagi kawan baik saya dari tadika! Tau tak memang rindu gila dan bila terserempak tu memang rasa excited yang teramat-amat sangat! XD

 Sebenarnya semua ni telah dirancang! Okay sebelum tu, kalau nak ambil tahu boleh baca! Tapi kalau tak nak boleh pergi main jauh-jauh! :p Sambung cerita balik...

 Actually, tadi ada hari sukan negara dekat sekolah. Norani and me rancang nak jumpa sebab my fiends lagi tiga orang nak outing. Maklumlah dah habis PT3 ni. They ask me to join them tapi tak boleh sebab parent tak bagi. Jadi Norani pun kata yang dia nak teman saya! Terharunya! :')

 Memandangkan rancang nak jumpa si Nora tu, saya pun pergilah hari sukan negara tu...Masa balik tu, she wait for me at the bus stop dekat tepi sekolah dan rancang nak balik sekali.

 Bila nampak ja dia dekat bus stop tu, I run very very fast and hug her! Maklumlah lama tak jumpa. My other two friend Aniss and Izzah pun excited dapat jumpa! XP



 Haha! Lepas tu dia belanja air satu seorang! Sebabnya, dia saja-saja. Mula-mula malu juga but bila dia kata nak belanja juga, we just "oh, okaylah..."

 And sampainya rumah sembang-sembang sekejap sebab Aniss, Izzah and Maziyyah tu nak tukar tudung! Maklumlah nak pergi makan steamboat and tak nak pakai tudung sekolah. So, tukar tudung jalah!

 And after that Izzah and Aniss go outing with Maziyyah! Jadi, saya pun sembang jalah dengan Nora! Too many story I tell her dan dia pun layan jalah...

 She talk about PT3. And saya pun macam takutnya! Jangan cerita lagi buat masa ni sebab tiba-tiba terfikir pasal result lebih-lebih lagi math! TT^TT

 And I remember, she also watching kamen rider dan kami ceritalah pasal kamen rider! Haha, but actually now I  watch kamen rider build! Kamen rider fourze, ex-aid, ghost dan wizard tak tengok pun sebab malaslah but W tetap favorite! :::))))

Okay merapu pula! -.- 

 Dan dia ajak tangkap gambar together and I just like "Haa, oklah oklah! Sat aku pi ambil tudung!" And I just be like this....



 Nora saja nak selfie pakai effect style macam ni! Lagipun comel juga effectnya! Ya tak??

 Ok, ok tu jalah foto yang nak tunjuk. Sebenarnya ada lagi tapi tak palah. No need toshow to people too many pictures! Lagipun saya sangat jarang update foto dalam blog ni. So serious! Sebab tu saja nak letak satu foto dengan Nora...



 And here, I just want to show the picture of my friends yang seronok seronok makan steamboat! 😹


 And Izzah belanja Nora and me MCD. Abah dia suruh belanja. Thank you very much! :)

 Lepas depa balik dari makan steamboat dan singgah my house, kami sembang sama-sama kami pula. Buat lawak entah apa-apa! Merepek! Kacau-kacau sebab jarang jumpa sekarang! Nora buat over suruh ingat balik kenangan masa tadika dengan sekolah rendah and we just laugh!

 I hope I can see her again sebab sekolah lain-lain. Rumah pun susah nak pergi. Doa-doa harap boleh jumpa balik bestfriend lama sekali lagi!

 Well, just that I want to share with you! Thank you for read it! May Allah SWT bless you! Bye!

P/S: Title tu I just found on google translate BM to Japanese. If you want to know it just translate it! If you want to know the meaning...