Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Scare or care???



 Hiii! Wow! So happy! Too excited! Joyful! Why I said like that? Haha! Guess what?? Okay okay, I know ramai orang tak suka nak teka-teka ni! Malas dan mesti rasa macam, ala tak payah nak mengada sangat! Bagitau jalah apa!! :'(

 You know, masa keluar dari bilik peperiksaan waktu habis ja exam agama! I feel something! Entahlah nak cakap macam mana! Memang rasa different! Sebab PT3 dah habis. Duduk dalam dewan dan you know? Tak buat apa! Sembang ja banyak!

 Tapi ustazah tengok memang kami-kami ni buang masa betul! It's different from two classes yang ambil bahasa arab! Mereka tak habis exam lagi and leave the hall to study arab. So that, they do not wasting time!

 Macam kami-kami yang dah tak ada apa-apa exam esok tu memang serious wasting time dalam dewan tu. Dan ustazah buat keputusan suruh kami semua pergi surau and solat zuhur. Ada yang merungut but serious memang betul dan patut! Buat amal ibadat, dapat pahala right?? Bukan solat Zuhur ja, solat hajat and also baca Yaasin!

 Okay, stop the story about that! Saya just tak tahulah nak kata sama ada saya takut atau seronok! Seronoknya apa? Sebab PT3 dah habis. Takutnya? Resultnyalah! Memang saya serious takut! Macam tu jugalah dengan PT3 candidate yang lain!

 I just scared for math and science! Especially math sebab selalu dapat low! Dalam banyak-banyak subjek mathlah yang paling teruk dan calarkan result! See, itu pun tak sedar diri and tak nak study! Tapi tak bermakna yang saya tak pernah study math! :(((

 I don't know I scared or I care! Maybe terlalu takut sebab memang betul-betul ambil tahu tentang PT3 ni! :p

 Perkara yang paling dibenci adalah masa habis ja satu-satu exam tu! Yalah, keluar dari bilik tu kawan-kawan semua nanti bincang pasal paper tadi!

Hang jawab apa soalan nombor.....
Oh, aku jawab ni......
Wah samalah....Kejap aku check buku...
Ya betullah! Yeah! Skor juga soalan tu...
Highfive!!!!

 And I just like -.- "haaa..." Lazy...

 Kalau bincang tu dan kita salah jawab macam mana?? Mesti risau dan rasa macam nak jerit kuat-kuat! Ada juga perasaan nak ambil balik paper tu dan padam jawapan bodoh yang kita tulis tu!!! Right!!!???

 Bila balik rumah duduk dalam bilik, fikir pasal perkara tu dan menangis!!


 Bila mak dengan bapa tanya pasal apa?? Jawapannya sakitlah, peninglah, mata masuk habuk dan macam-macam lagi! Tapi saya rasa yang kita tak payah nak tipu sebab time tu PT3 and sure mak dengan bapa punya andaian lain! Rasanya apa??

Mesti tak boleh jawab paper tadi 

 Haha! Tengok! Tulah akibatnya!

 Tapi kalau kita bincang paper dan jawapannya betul! Rasa macam hari tu hari paling bahagia dalam hidup sampai catat dalam diari! Tengok buku dan.... "HAAA! AKU JAWAB MACAM NI LAH TADI!!"


 Tapi, kalau ada yang tak puas hati...

Alaaaa! Tak pasti lagi jawapan tu memang betul atau tak! Buku bukannya boleh percaya sangat! |<

Dan masa tulah rasa macam nak meletup!


Keep your mouth shut and stop judge my answer! -.-

 Haha! Lebih kurang macam tu lah! Jadi, dah tak ada apa-apa nak tulis! I just want to say thank you very much for reading the entry! Really appreciate it! Just that for today! I will keep writing if Allah SWT give me a chance! Insya-Allah! May Allah bless you'1 Byeeeee!

P/S: Hey Syasya! Please use the header! :3


Click the image and save image as...