Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Give Away Hadiah Misteri dari Astraveler



                                                    

Klik banner untuk join

 Helo. Nak join GA lagi. Sempat lagi nak join sebab tengok tarikhnya sampai disember. Jadi memandangkan banyak kerja yang dah settle, saya nak update blog dan join GA ni. Thank you sebab ajak join.

 Macam biasa ada syarat-syarat yang harus ditepati. Dan sebelum tu saya nak minta maaf sebab kalau kena ikuti facebook, instagramkah, twitter atau apa-apa social akaun... memang tak boleh sebab saya tak ada pun semua tu. I just have blog and gmail. That's all.

 Jadi...ini syaratnya kalau nak join.


Follow blog ASTraveler



Follow blog Julfy Photo



Ikuti facebooknya. 



 Itu ja syaratnya. Oh, dan jangan lupa juga copy banner dan macam biasalah BACKLINE ke owner. Ok itu sahaja. See you.