Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Quotes lagi!!!



 Helo my kawaii readers! Dah lama tak buka blog dan baru hari ni menulis balik. Sebab apa lama dah tak buka blog?? I just watch new anime, review my childhood cartoon and review kamen rider punya all henshin and all opening. Kamen rider ni banyak so, memang banyaklah nak kena tengok. Disebabkan minat punya pasal, I just watch it. Ini pun sebab PT3 dah habis. Kalau tak memang kena marahlah... 

 Tujuan saya tulis blog pada hari ni sebab nak share sikit quote-quote yang nice (pada saya nice lah. Pada readers, entahlah...) Kalau nak baca....bacalah. Kalau tak nak baca atau menyampah atau apa...sila pergi dari sini. Macam mana? CTRL W jalah... Dekat keyboard jaaaa!

 Here....I will show it to readers... I hope it also nice for you... :)


 I love this very much!


I love this too...


Without Allah, we are nothing! Always remember that! 


Never give up  



Naruto-kun


This quote was editing by me. I found this quote on google and edit it using photoscape. 


Jangan asyik sedih ja... Always happy! 

 That's all for today. Insya-Allah, kalau saya rajin, sihat... saya akan update entri. Walaupun dah tak seaktif dulu... T.T Semoga dirahmati Allah SWT selalu. Jaga diri. Bye and assalamualaikum!!!