Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Kawaii cat!



 Helo! I'm back again! Terima kasih sebab masih lagi baca entri dalam blog ni! Untuk hari ni, saja-saja nak buang masa sikit share foto-foto kucing yang super kawaii! Entahlah pandangan orang macam mana kan dengan haiwan ni, tapi gerenti bagi readers sure comel!!

 Memang saya ni suka sangat dengan haiwan yang comel comel. For me, semua haiwan super comel ya, tak??? Siapa tak suka dengan haiwan comelkan??

 Okay, jom tengok foto kucing-kucing yang comel niii!


 Comel kan?? Dahlah gebu, gemuk! Memang kucing yang macam ni adalah salah satu favorite!!!!!


 Yang ni lagi comel. Tak boleh tengok! Kalau tengok memang rasa macam nak pi cari kucing ni sekarang juga!!!


 Kalau time marah, tengok ja kucing ni... Rasa marah tu terus hilang. Entahlah kenapa. Comel sangat kucing ni!!! Foto kucing ni, kawan yang send sebab tahu yang saya memang suka sangat dengan haiwan-haiwan comel macam ni.

 Comel gila kucing dengan rabbit ni! :)))))))


 Such a cute and beautiful eyes!


Amboi, nyenyaknya kucing tu!


Nak minum!! Mesti sedap!! ;p

 Ok itu sahaja untuk hari ni. Comel-comelkan kucingnya? I like it so much! Jaga diri! May Allah SWT bless you! Bye!