Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

New



 Helo readers! How are you? I hope just fine. Okaylah untuk hari ni saja nak tulis entri sebab memang dah lama tak update entri. Sampai ada yang cakap 'macam dah tak rajin blogging ja.' Haha...Hanya ketawa jalah. Sebab memang sekarang dah malas nak berblogging. Entahlah apa penyebabnya.

 Masa first time tulis blog ni, memang rasa teruja sampai macam-macam story about life sendiri nak masukkan dalam blog. Tapi semua entri tu dah didelete sebab tu masa menulis tu memang tak fikir sangat. =.=

 And if readers nak tahu, ulang tahun blog ni pun dah lepas dan langsung tak teringat pun! 31 oktober. Baru hari ni teringat tapi tak palah sebab ulang tahun blog apa bagai ni bukannya penting sangat pun kan?? Entahlah, ada yang setuju atau tak.

 Untuk pengetahuan readers, tujuan saya tulis entri ni bukan saja-saja. Cuba nak inform yang Kamen Rider Heisei Generations Final: Build and Ex-Aid with legend rider dah nak keluar. Maybe 9 Disember 2017 ni. Rasa tak sabarnya sedang meninggi sebab memang nak tengok cerita ni.



 Walaupun tak pernah tengok Kamen rider ex-aid punya cerita walaupun satu episode selain dari opening, tapi memang tak sabar dan nak tengok juga movie ni sebab ada terbaca satu news yang mengatakan bahawa kemungkinan Kamen rider build merupakan kamen rider terakhir di era heisei. Huhuhu. Sedihkan?? 

 Bila tengok trailer movie ni, rasanya akan ada part yang saya tak akan faham sebab ada kaitan dengan episod kamen rider ex-aid punya series yang dah lama habis. Rasanya apalah penyelesaian untuk fahaminya. Maybe buat-buat faham. Buat tak kisah atau ikuti kamen rider ex-aid. Entahlah. Insya-Allah.

 Dan kalau readers nak tahu antara kamen rider yang akan muncul dalam movie ni selain dari ex-aid, (build memang ada.) adalah kamen rider fourze, gaim, ghost dengan ooo. Kamen rider fourze adalah tengok tapi taklah semua episode. Macam tu juga dengan ghost dan gaim. Sebabnya? Malaslah. Apa lagikan??  T>T Tapi kamen rider ooo saya memang ikuti episode-episodenya.

 Apa dan macam mana rasanya cerita ni ya?? Kena tengoklah kan? Insya-Allah nanti nak try tengok dengan sibling yang juga fan kamen rider. Harapan saya dengan movie ni.... ok...ok bukan nak tunjuk macam power sangat cuma nak hoping agar movie ni best macam movie kamen rider yang lain. Dan paling diharap agar kamen rider lama yang lain pun ada dalam movie ni. Harap-haraplah.

 Okay nak tengok trailernya?? Tadaaa!


 
 Okay. Tentang novel pula. Baca novel?? Tak sebab dah lama tak beli. Haha. Tengok sampai mama dengan abah pun macam ingat yang saya dah tak minat dengan novel ni. Entahlah. Pasal menulis novel dalam satu blog pula??? Sambungannya masih belum muncul. Insya-Allah lain kali. Terima kasih pada yang sudi membaca dan bagi komen. Sebenarnya menulis saja-saja. 

 Result pt3? Tak tahulah apa nak jadi. Really hoping baik-baik sahaja ya ALLAH! Asal tak ada gagal. Itu sahaja. Tengah risau juga sekarang niiii!!!

 Okay okay! I need to stop writing right now. Insya-allah akan menulis blog lagi. Tak sabar nak tengok kamen rider the movie(Masih tak tahu bila nak ditayangkan dekat malaysia.) dan takut tentang result pt3 ni. Harap yang baik-baik sahaja. May Allah SWT bless you dan sayonara!!