Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Too happy^^



 Hii! So happy today! Nak tahu sebab apa? Alhamdulillah! My grandmother dah sampai sini! After dapat panggilan telefon dari tok yang sedang menunggu flight dari KL nak balik Penang, terus teruja semacam sampai hampir mengalirkan air mata kegembiraan. Alhamdulillah sebab tok dah dapat kerjakan umrah!

 Memang mengerjakan umrah ni adalah cita-cita! Siapa tak nak pergi sanakan? Semua nak pergi. Rasa gembiralah sebab my grandmother's dream dah jadi kenyataan! Allah izinkan my grandmother pergi sana! Thank you Allah! Harap-harap kita yang tak pernah sampai sana pun dapat pergi!! :') Amiin!

 Jadi, masa my grandmother nak pergi. Ya Allah! What the feeling? Sedih bercampur dengan gembira. Yang sedih sebab rindulah! Kan jauh Mekah dari Malaysia. Rasa happy, sebab tok dapat pergi jejakkan kaki ke tanah suci yang dajjal laknatullah tu pun tak boleh nak masuk. But saya menangis masa peluk tok. My mama? Don't ask. Of course she was crying too.

 But, yang patah hati tu sebab tak dapat sambut tok dekat lapangan terbang. Sebabnya, kereta tak muatlah. Jadi duduk rumah jalah buat apa yang patut. But my siblings and I feel so happy sebab abah dah janji nak bawa pergi jumpa tok dalam masa terdekat ni. Seronoknya!!!

 And....saya ada buatkan sesuatu untuk my lovely grandma. Saya ada buat hiasan dekat tudung saji untuk dihadiahkan kepada my grandma. Terima kasih dekat tok su dengan mak long Husna (Tok saudara dengan my mama's cousin) sebab sudi ajar my younger sisters and I dan belikan bahannya. Terima kasih sangat-sangat sudi share ilmu!


Terima kasih juga kepada kamen rider Double, Ryuki dan MY LOVELY AIDIL sebab sudi jadi model! 

 Jadi, itu sahajalah. I just too happy! Terima kasih sudi baca entri ni. Insya-Allah kalau ada masa blog ni akan diupdate entri lagi. Jaga diri selalu. Keep smiling because it's sunnah! Sayonara!