Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Missing T.T



 Konbawa minna! Sekejap ja dah berapa hari bulan. Dan saya pun baru ja habis dari PT3. If you want to know, I'm not too glad because SPM next year sedang menanti. Siaplah 2019 ni sebab SPM ni adalah penentu masa depan! T.T

 And for result untuk candidate SPM tahun lepas akan keluar bulan tiga ni. Harap yang baik-baik sebab my brother adalah salah seorang yang sedang menantikan result SPM dia.

 Tadi waktu nak kemas-kemas almari buku, terjumpalah satu fail. Apa lagi kan?? Terus ambil fail tu dan terus buka nak tengok benda apa yang diletak kat dalam tu. Bila buka ja fail tu terus rasa sebak.

 Mestilah rasa sebak sebab semua kenangan masa form 3 macam result trial, latihan cikgu bagi, percubaan ujian mendengar, kerja khusus sejarah, geografi, nota-nota penting dan banyak lagilah yang berkaitan dengan PT3 ada dalam fail tu.

 Rasa pelik juga sebab time kemas almari masa akhir tahun tu, tak terfikir pun nak buang semua ni dan semuanya ada dalam fail tu. And saya pun ambil keputusan tetap tak nak buang semua tu. Faham tak ayat saya tulis tu??

 Siapa tak rindukan sebab masa form 4 (tahun ni) semua dah pergi ke bidang masing-masing. Ada juga kawan yang dah pindah and make me just want to cry cry and cry!! I really miss it! :((((


I do really miss all of it! Lagi-lagi modul math walaupun selalu kena masa form 3! T^T


Sepatutnya time cikgu tak masuk kelas kena study tapi saya hanya melukis Naruto dengan Sasuke. Too lazy nak study masa tu! Sebab tu dapat sikit A ja. (At least I tell the truth)  


Ni pula nota BI. Teacher suruh buat nota yang comel-comel and I just did sebab nota yang comel membuatkan student suka nak study! :) 


Tak ada kaitan dengan form 3 sebab sekarang sedang buat kerja sekolah sains! I need to study hard sebab SPM tahun depan. T.T  

 I really miss form 3 tapi nak buat macam mana? Ni baru rindu form 3. Belum lagi habis sekolah. XD That's all for today. Thanks for reading entri yang over ni. Keep smiling because it's sunnah! Assalamualaikum and sayonara minna! :)