Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Beautiful melody of melodica



 Helo minna! Thank you for keep waiting for my new entry. Plus happy sebab Tun Dr. Mahathir jadi perdana menteri semula.(izzati, berita ni semua orang dah tahu dan dah lepas -.-) Yeah, I knew it but I love it! ;D He was the idol. I love his style.

 Okay, let's get into the real topic. Maybe I will make an entry about him. :) Insyaallah. Siapa kat sini ada cita-cita nak jadi musician!? Kalau ada kita geng!

 If you want to be a musician, alat muzik apa yang nak dimainkan? Piano? Biola? Recorder? Gitar? Harmonika? Banyak lagilah!

 Me also really aspire to be such a great musician. Cuba teka alat muzik apa yang saya nak mainkan? Melodica? Nooo. I want to play a violin. Since I was a child, I always dreaming to play it. It is because I love the melody of the violin.

 Tapi entri hari ni bukannya nak story pasal biola. Saya nak story pasal melodica. Yes!! Selain dari biola, saya pun ada keiinginan nak main benda ni. Hehe~ Tapi tak sedalam biola. ;)

 Melodica tu apa pulak? Nampak tak yang anime comel main kat atas tu?? Yang tulah melodica. Nampak macam piano tapi bunyi dia macam trumpet. XD Unikkan. Unik tapi best.

 Saya suka gila dengar melody yang dihasilkan oleh alat muzik yang satu ni. Sangat indah dan comel tau. So, ada beberapa video melodica yang saya nak share sikit. Enjoy yaaa~~~


Actually, bukan dari your lie in april. Ada lagi satu anime lama. (Tak ingat tajuk dia) Dia ada main muzik ni tapi pakai trumpet.


Tokyo ghoul opening unravel! It's amazing and sounds a little bit cute. >.<

 I think two is enough. So, what else? Hmmm...rasanya tu ja lah! So, I hope you enjoy today's entry. Macam syok sendiri ja. >///< Take care of yourself. Bye! Keep smiling it's sunnah! :)))