Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Kelebihan menghafal dan membaca Al-Kahfi



 Hiii readers! Yeay! I'm back again. For today, I just want to share something yang sangat berfaedah! I hope readers dapat habiskan masa sikit dengan baca entri ni. Baca sampai habis tau. Pinjam masa sikit ja! :)

 Readers ada hafal tak Al-Kahfi? My mama told me that memang ada banyak kelebihan bila kita menghafal surah Al-Kahfi ni. :))

 So, I just want to share 3 kelebihan menghafal dan membaca surah Al-Kahfi ni. Harap ianya bermanfaat untuk readers. :)))

Diampuni dosanya antara dua Jumaat.
Dipancarkan cahaya pada dirinya di hari kiamat kelak, dari kaki sampai ke langit.
Dijauhi dari fitnah Dajjal.

 Itu adalah manfaat yang diperoleh bila kita baca dan hafal Al-Kahfi. Memang besar kan? So, jomlah kita sama-sama hafal surah Al-Kahfi! Tak rugi pun.

 I hope today's entry ni berguna sangat. Saya ni bukannya nak berlagak macam ustazah atau apa. Hanya nak berkongsi! Sharing is caring right?

 Thank you sangat sebab sudi luang masa baca entri ni. If ada apa-apa sedikit kesilapan, jangan malu tau nak tegur cepat-cepat. Sesungguhnya segala yang buruk datang dari kelemahan diri-sendiri manakala yang baik adalah dari Allah SWT. :)

 So, again I want to say thank you! Love all of you! :) Plese take care of yourself. See you on the next entry. Sayonara! :)

Sedikit rujukan dari blog CMa