Allah Muhammad
izzati pink worldღ
♫PINK WORLD OWNER♫

Navigation : touch hover image



story owner linkies stuff rules

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


♫A LITTLE BIT ABOUT OWNER♫

Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Pink forever!
♫LEAVE YOUR MELODY♫


RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!

♫SOLAT♫

♫MEMORIES...WILL YOU FORGET?♫

♪Kawaii secret box♪




♫Inspirations♫

Kawaii lady
A blog that contain a lot of tutorial and freebies...

Hana chie
A blog that give many inspirations

Syasya
The nice blogger

Next
???

Try to change the fantasy into the reality



  Hola my kawaii readers! Alhamdulillah because Allah still give me a chance to write something for today! I'm so grateful! :))

 Entri untuk hari ni tak adalah panjang sangat. But I just want to write something meaningful. Maybe it's not too meaningful but I hope it will motivates ourselves. Sorry if my grammar was so bad. I just want to improve myself on english! :))

 Everyone have their own dreams! You just lie to yourself if you say that you don't have a dream. A little hope can bring it to the big dreams! Same goes to me...I also have my own dream!! (Dah macam oral test >.<)

 I can't believe that my dream to become a blogger already comes true! Hehe~ Dari usaha dan keiinginan juga tau. Kalau betul-betul nak something tu happen mestilah dengan usaha right??? Walaupun dulu masa first time tulis blog tu storynya semua macam pelik dan tak masuk akal! My means, macam syok sendiri XD Dah banyak juga entri dulu yang sudah didelete. Malu bila baca balik sebab rasa macam diri tu langsung tak matang. Biasalah time tu kan budak-budak lagi. (Memang jauhlah kalau nak dibandingkan dengan sekarang) >///<

  Let's go through the topic. If we can dream it. Of course we can do it right??



 I really agree with this! How about you? Just remember no matter how old you are. You still can dreaming! It is because hope also was a dream! :)))



 Kalau tak ada impian, macam mana kita nak achieve sesuatu? So, it's start with dream to achieve something...


 It doesn't mean that anything you dream will comes true just like that. We need to try something to make it happens.

 We really need to work hard for making it work. And the most important thing is....jangan pernah lupa berdoa pada Allah SWT. Kalau usaha tapi tak berdoa pun tak ada guna. We need to pray for Allah agar semua yang diusahakan tu membuahkan hasil. :)


 So agree with this. Allah was the greatest! Pray for Allah... :)

 Tapi kalau dah berdoa, dah usaha. Masih tak dapat nak capai impian tu. Redha sajalah. Maybe ada hikmah kenapa Allah tak bagi benda tu. Believe in Allah, everything is going to be alright. REMEMBER! Allah's plan is better that ours dream.


 Allah's plan is perfect! ;)


 Bila kita selalu pegang yang ni...Insyaallah, Allah will ease everything for us. Just believe in Allah. Peringatan untuk semua termasuklah diri-sendiri yang masih perlukan banyak tunjuk ajar. :)

 So, that's all for today. Segala yang buruk datang dari diri-sendiri, dan segala yang baik adalah dari Allah. :) I hope readers love today's entry. Take care. Keep smiling, it's sunnah! Sayonara kawaii readers! :)))