Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Cuti yang membosankan!

   Assalamualaikum dan salam sejahtera! Bertemu kita lagi dalam entri terbaru Blog pink novelistar! Cuti sekolah pada kali ini memang membosankan! Ianya tidaklah seronok mana! Tiada apa-apa yang menarik pun . Hanya duduk rumah dan buat kerja! Kawan-kawan semua melawat nenek dan atuk di kampung! Saya ni , macam apa duduk di rumah! 

   Mungkin saya akan ke kampung pada hari Isnin yang akan datang! Sebab apa? Sebab Khamis ini , adik baby saya yang baru berumur satu tahun nak ke klinik untuk pemeriksaan kesihatan! Ada masalah lain lagi tetapi harus dirahsiakan! Malulah kalau saya tak pergi mana-mana pada cuti sekolah ini . SEBAB??? Sebab nanti diorang tanya . "Izzati , cuti sekolah ni pergi mana? Saya pergi Langkawi , Kelantan , Kedah , Kuala Lumpur!!!" Hai , geramlah! Nanti saya nak jawab apa? Duduk rumah dan jadi 'suri rumah' . TAK AKAN SESEKALI! 

   So , saya akan ke kampung! Bukan kampung pun! Just Teluk Bahang!!! Jadi itu sahaja . Kita akan bertemu lagi pada entri seterusnya di BLOG PINK NOVELISTAR! Wear hijab , love Allah SWT and Rasulullah SAW!!! Take care bye! Kalau saya balik kampung nanti , saya tak akan tulis entri baru dalam masa seminggu! Kerana tiada talian internet di sana! Jadi jangan marah! BYE!!!