Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Selamat menyambut akhir tahun!

   Assalamualaikum dan salam sejahtera! Sorry , terlalu lama kah saya tidak membuat entri baru? Maaf sebab terlalu sibuk untuk menghias Blog pink novelistar izzati! Memang blog saya tidak secantik blog Cik Nurfarah! Tidak secantik blog kak Aleesa! Tetapi , mama saya ada pesan supaya jangan terlalu over kerana ia boleh merimaskan kepala otak!

   Jadilah macam blog Kak Ain Maisarah! Tak over dan relaks sahaja! Tak perlulah nak terlalu over sangat sampai semua nak cantik sahaja! Itu memang gila dan terlalu obses sangat! Hai , tak faham-tak faham!

   Jadi , saya ingin mengucapkan selamat menyambut akhir tahun! Dah macam ucapan hari rayalah pula! Janganlah main banyak sangat! Saya rasa lega kerana dapat kelas nombor dua antara tujuh kelas! Alhamdulillah . Insyaallah saya akan cuba mendapatkan kelas nombor satu pada tahun yang akan datang! 

   Bagi yang perempuan itu jagalah diri . Jangan terlalu GEDIK dan jagalah diri-sendiri! Ingat tu! Sekarang dah banyak kes rogol! Budak tahun lima pun ada yang mengandung! Ada juga kes budak remaja tingkatan lima yang dikelar lehernya lalu dirogol! Jadi jagalah diri anda kerana orang zaman sekarang kan macam BINATANG . Jadi itu sahaja . Jaga diri . Wear hijab , love Allah SWT and Rasulullah SAW! Jangan lupa follow blog ini! Bye!