Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Cara nak tukar widget cursos yang comel pada blog anda!!!

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung Blog pink novelistar! Pada entri hari ini, saya akan mengajar cara-cara mahu menukar cursors anda yang bewarna putih itu kepada cursors yang comel,cantik dn menarik!

   Pasti anda semua rasa bosan dengan cursor yang sama! Rasa tiada hati nak buka blog dalam keadaan cursors yang asyik sama sahaja . Jangan risau, saya ada untuk membantu korang yang dalam masalah!

   Senang sahaja, ada semua pergi sahaja ke laman yang menyediakan pelbagai kursors yang cantik-cantik belaka! Contohnya terdiri kepada...

-Anime
-Cute
-Food
-Cartoons
-Smileys
-Logo
-Cursors set

   Bukan itu sahaja, ada banyak lagilah! Nilah, novelistar nak terangkan . Pergi sahaja ke www.cursors4u.com dan ia akan menyediakan pelbagai jenis kursors . Lepas sudah buat pilihan dan sudah berpuas hati . Copy kode html yang tersedia dan pergi ke tata letak dan tambah gadjet . Di situ anda search edit html lalu letakkan kode tersebut dan terus save .

   Selepas itu, view blog anda dan lihat hasilnya . Jika ianya berhasil, komenlah kat sini dan sampaikan kepuasan hati anda . Pada sesiapa yang tak berhasil, bacalah sekali lagi . Mungkin anda akan faham pada kali kedua nada baca . Itu sahaja, assalamualaikum dan jumpa lagi . Wear hijab, love Allah SWT and Rasulullah SAW . Act like a lady, think like a boss!