Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Kesian dekat abah dengan adik saya!

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog pink ini! Pada entri kali ini, saya berasa agak sedih dan tulis sekarang ni pun macam tak ada semangat! Korang bacalah entri tu sendiri dan pasti tertanya-tanya kan!

   Ya! Saya dengar ceria, masa tu abah saya baru nak balik kerja! Masa beliau dalam perjalan nak balik, tiba-tiba ada sebuah lori yang menghimpit abah saya! Lepas tu, abah saya terus jatuh dekat-dekat longkang! Kesian abah saya! Ini bukan benda lawak tau! Ingat!!!

   Saya betul-betul serius! Nasib baik jatuh dekat situ, kalau abah saya jatuh dekat jalan besar tu, memang pakat malam ni kami lima beradik tak ada abah! Kami semua akan menjadi sedih dan saya tak akan buka blog ni! Sebab tulah saya bagi abah saya rest hari ni! Masa abah saya kena tu, tak ada siapa pun yang datang bantu, memang manusia zaman sekarang TAK GUNA! GERAM SANGAT!

   Terima kasihlah Ya ALLAH! Sebab masih selamatkan abah kami! Terima kasih banyak-banyak! Tapi sekarang beliau agak ok! Rsa lega jugalah! Adik saya yang Aidil pun sedih juga, tapi taklah sedih sangat!

   Nak tau dia kena apa hari ni, kepala dia bejol kena hantuk dekat dinding rumah! Pada dengan muka, siapa suruh tergedik-gedik tak nak duduk diam! Tak padan dengan kenit, tak boleh duduk diam! Saya ada juga baca komen Katrina Farina yang dia suruh saya ajar tetapi dengarnya macam merajuk!

   Sorry sangat-sangat sebab saya ada banyak masalah di sini, tadi petang tu saya study, tolong mama, dan buat rilek! Hari ni pun saya rasa stress sebab saya agak moody hari ini! Sorry ya! Nanti kalau ada apa-apa yang Katrina nak belajar, datanglah ke blog biasa tu!

   Saya juga nak katakan agar korang semua siap-sedia pada malam ni yeh sebab parti start pukul 10 malam! Macam biasalah, so sekarang kliklah Izzati secretlife So itu sahaja, jumpa pada blog sana ya1 Jangan lupa klik izzati secretlife tu! Assalamualaikum dan jumpa lagi!