Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

❤Assalamualaikum! Welcome to my pink world! Ctrl w if you hate it. Please be happy and keep smiling!❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Dah nak buka sekolah!!!

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog pink ini! Apa khabar korang semua? Harap-harap kesemuanya sihat dan ada dalam keadaan sihat dan sejahtera.

   Korang semua tahu tak yang sekolah dah nak buka! Pasti ada yang hilang semangat dan kena settle kerja sekolah! Saya pun kerja sekolah masih ada lagi sikit sahaja! Mungkin nanti malam ni atau adik Aidil saya yang cute tu tidur!

   Yalah, kalau dia tu ada, memang susah nak buat homework! Gerenti dia akan kacau macam proses pensel box saya, koyak buku sekolah, tarik rambut, ambil susu dia renjis dekat buku sekolah dan naik atas meja! Masa tu memang dia teringin nak kena belasah! Hahaha!

   Tak apalah, pergi sekolah pun best juga! Dapat jumpa kawan-kawan dan cikgu! aal siap homework, gerenti cikgu tak marah!

    Kalau malas dengar cikgu membebel, pekakkan ja telinga! Biasalah, cikgu memang macam tu! Dia marah pun sebab dia nak kita berjaya! Dia nak tengok anak yang pernah diajar itu lebih pandai dan bekerjaya dari dia! Baru dia rasa yang usaha titik peluh dia tu dihargai!

   So, itu sahaja pada hari ini! Harap-harap korang semua happy sikit ye! Act like a lady, think like a boss! Bye dan assalamualaikum!

 Jangan tension!