Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

Improvement

    Apa khabar korang semua! Harap-harap kesemuanya ada dalam keadaan yang sejahtera! Hehehe! Sekarang ni memanglah dah malas nak tulis entri, novel, quotes dan letakkan lagu dekat korang! Tapi jangan risau ya sebab esok akan adanya parti! Alah, yang sembang-sembang tu! Panggilah jalah parti! Sedap sikit bunyinya! Haha!

   Memanglah saya menjadi agak malas nak menaip dekat depan ni sebab sangat leka menghias blog! Tapi sampai hati korang semua sebab langsung tak puji! Pujilah sikit! Barulah saya rasa gembira dan senyum sampai ke dahi!

   Ambil kau! Bukannya sampai ke telinga, tapi sampai ke dahi! Bayangkanlah betapa lebarnya senyuman Miss Pinky ni! Memang akan jadi gembira dan bersemangat bila korang semua berikan pujian!

   Nanti, korang followlah blog saya ni! Guna akaun gmail pun boleh! Ingat, kalau siapa yang nak follow blog ni, folowlah! Taklah boring saya ni! 

   Alamak, alamak nasi lemak! Dah lari dari tajuk pula! Hehehe, nampak tak tajuk IMPROVEMENT dekat atas tu! Harap-harap nampaklah ya! Yeah! Saya dah improve! Improve dalam apa? Dalam akademiklah! Dulu taklah macam ni, just sekarang ni dah meningkat!

   Bukannya nak berlagak just nak beritahu perkembangan, habis tu apa gunanya entri ni!? Alhamdulillah sebab saya dapat kedudukan top 10 dalam kelas! Tapi saya taklah terlalu gembira sebab perjalanan masih jauh dan banyak lagi cabaran yang harus ditempuhi!

   Nasihat ni bukannya untuk saya ja! Korang pun kena ikut sekali! Kalau dapat keputusan bagus macam mana pun, jangan terlalu mendongka ke langit sebab bila kita nak jatuh, kejap ja! So, itu sahaja! Assalamualaikum dan jumpa lagi! Act like a lady, think like a boss!