Allah Muhammad
izzati pink worldღ
Pink world owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

Assalamualaikum! Hope you like my blog! Ctrl w if you hate it. Thanks for coming❤
ღIzzati pink worldღ


Owner
Izzati Sarafina Hanis Noorhazerin
19 Jun 2002
Penang ja
Pink forever! Don't make me angry!
Act like a lady, think like a boss
Saya kat sini

RULES

use nice words
Request? Of course you can!
can ask anything about my blog
Please register! So, I can blogwalking to your blog too
No spam here!
Ask for exchange link? Also can!

Kalau dah lama jenguk tu, jangan lupa solat!
Memories

Secret box♥



Pink's menu!!

Pinky world


Navigation
Izzati's novels Izzati's novelistar tips! Izzati's rules

LOL 0_^

   Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kesemua pengunjung blog pink ini! Korang semua pedulikan jalah yang dekat bawah tu! Kalau korang nak tengok juga pergilah dekat menu-menu yang telah tersedia dekat atas tu!

   Sebenanrya susah nak buat! Tapi saya tetap juga cari dan last, last dapat juga! Yippi! Tapi rasa bersalah sebab abah saya ajak saya keluar makan! Alah abah saya tak ada kawan nak suruh teman! Mama dan yang lain-lain pun sibuk dengan urusan sendiri! Tapi saya tolak dengan lembut! Abah pun tak jadilah nak marah! UILKS!!!

   So, saya rasa itu sahaja kot! Nak delete yang dekat bawah tu, nanti hilang dari menu tu! So biarkan jalah! Just that! Assalamuaalikum dan jumpa lagi!

   ACT LIKE A LADY, THINK LIKE A BOSS!